BeMine

Duikcentrum Todi

TODI is te bereiken:

duikcentrum
+32 (0)11 36 40 40 

horeca
+32 (0)11 360 528 


Duikcentrum Todi

Duikcentrum Todi The Ultimate Diving Experience

Unieke duikbeleving

Indoorduikcentrum TODI is één van de paradepaardjes van de recreatieve component op be-MINE. Dit unieke concept van duikbeleving omvat een overdekt en verwarmd duikbassin met een doormeter van 36 meter, een diepte van 10 meter en 6.200.000 liter water. De fauna staat hier centraal met in totaal 1.500 kleurrijke, tropische zoetwatervissen.

Duiken voor iedereen

TODI wilt inspelen op de toenemende vraag naar authentieke vrijetijdsbeleving die het hele jaar door open is. Je kan hier duiken, snorkelen en onderwater wandelen met een duikhelm. En dat allemaal in optimale en veilige omstandigheden. TODI biedt ook opleidingen aan, zowel voor starters als voor gevorderden. Als bezoeker kom je langs een buitentrap in het gebouw terecht, en kijk je via grote ramen binnen in het duikbassin. Wie verder naar boven gaat, komt op het platform rond het duikbassin terecht. Daar gaan duikers en snorkelaars te water.

De uitgebreide horeca onder het duikbassin maakt van TODI een aantrekkelijke bestemming voor álle bezoekers op de site. Naast de mogelijkheid tot vergaderen kan men eveneens (communie/verjaardags-)feestjes organiseren met uitzicht op de Avonturenberg.  Onder de kleine indikker is er plaats om te feesten. Het is een fantastische locatie voor een gezellige BBQ, een zomerse party of een onvergetelijke winterborrel.

Het duikcentrum werd geopend op zaterdag 29 oktober 2016.

Ooit zo zwart als roet, nu een diepzeeappelgroenblauw aquarium met zeemeerminnen...

Zie het laatste prachtige beeld hieronder door Pascal Peeters "TODI by night"

Deze decorelementen kan je vinden op de bodem...